Sköna och snygga underkläder för extra välbefinnande

09 juni 2020 Cecilia Olsson

Snygga underkläder ser inte bara bra ut, de kan även hjälpa till att få en att känna sig extra självsäker utan att man visar dem för någon. Att gå runt i snygga och sköna underkläder känns ofta riktigt bra vilket man därmed även kan utstråla. 

Komfort före utseende

Det absolut viktigaste när man väljer underkläder är att man väljer de som sitter bekvämt, stilen och utseendet bör vara sekundärt om det inte är så att man tänkt att de inte ska sitta på så speciellt länge. BH:ar ska ge fullgott stöd och inte skava eller skära in någonstans i huden. Samma sak gäller trosor, för stora trosor gör att de åker runt och lägger sig obekvämt medans en för liten storlek på trosorna gör att de sitter åt för mycket och kan skära in på ett mycket otrevligt sätt.

Ta hand om underkläderna

Vårda underkläderna för att de ska hålla så länge som möjligt. Följ temperaturanvisningarna som finns, vissa underkläder bör man till och med tvätta för hand. Man bör aldrig torktumla underkläder utan hänga de på tork istället. Tvättar man BH:ar i maskin ska man alltid använda ett tvättnät, annars kan man förstöra både BH och tvättmaskin. Tänk också på att inte använda ett för starkt eller parfymerat tvättmedel/sköljmedel, det kan skapa otrevliga hudirritationer. 

Välj underkläder med hög kvalitet

Köper man underkläder av hög kvalitet så har man glädje av dem så mycket längre och de sitter oftast bättre på kroppen jämfört med billigare alternativ. Hos Gustaf Mellbin hittar man ett mycket bra utbud av högkvalitativa underkläder för alla tillfällen och storlekar. De har kupstorlekar från A till O och man kan hitta trosor i flera olika modeller från storlek XXS till XXL. Utöver det erbjuder de även shaping produkter, badkläder och bodys. Läs mer och shoppa på https://gustafmellbin.se/.

Fler nyheter