När vardagen behöver det lilla extra

04 maj 2020 patrick_pettersson

Känslan av när dagarna bara går i varandra utan att det egentligen händer någonting. Jobbet tar massor av tid och att resa iväg och uppleva en spännande semesterflirt eller njuta av solens varma strålar tillsammans med sin älskade finns inte med i tidsplaneringen. Då behöver man verkligen försöka hitta andra vägar att sätta färg på vardagen och varför inte även lite glitter och glamor. Att använda fantasin är ett gammalt beprövat sätt att förflytta sig i både tid och rum för att skapa spänning, mystik och glädje. Öppna ögonen, det finns ett helt smörgåsbord av möjligheter där ute, det gäller bara att vara uppmärksam.

 

Gå på en dejt

Frågar partnern eller någon man känner sig bekväm med, om denna kan tänka sig en  “blind date”. Då man redan är bekanta får man helt enkelt låtsas. Boka datum, tid och plats. Kanske bestämmer man sig för ett rollspel där man spelar olika personligheter som exempelvis kändisar eller bara någon i en speciell yrkeskategori. Vid mötet hälsar man och presenterar sig som om det vore första gången. Det är man själv som tillsammans med sin partner bestämmer vad som ska hända, om man så vill. Vad som helst kan hända.

 

 

Att förbereda sig

För att göra daten lite mera intressant så kan man handla in lite sexiga underkläder och om rollspelet kräver, lite attiraljer. Kanske man känner att ett raffset är det som passar bäst eller så kanske man vill ha en sjuksköterskeuniform under sin kappa. En portfölj med leksaker för businessmannen eller handfängsel för polisen. Allt kan man hitta online och få hemskickat diskret. Men vill man få tips av en expedit så är det kanske bättre med en fysisk butik. Om man söker på Lovebuddy hittar man både webshop och butiksadresser runt om i landet där du kan få inspiration till nästa dejt. Lycka till!

Fler nyheter