Köp klassiska fönster med spröjs

24 maj 2021 william eriksson

Att byta fönster är ibland nödvändigt att göra på ett hus. Även om man dock inte gör det särskilt ofta. Man brukar säga att fönsterbyte vanligtvis sker en gång under ens egen livstid. Förutsatt då att man under sitt liv bor kvar på ett och samma ställe. 

Dåliga fönster som släpper igenom både för mycket ljud och kall luft är ingenting att ha. Då bör man se till att byta sina fönster till nya sådana. 

Beroende på vad du har för smak och stil på ditt hus finns det olika varianter av fönster att välja på. Fönster med spröjs är väldigt populärt och passar in bra på de flesta olika hustyper som finnsSärskilt väl passar dessa spröjsade sidohängda fönster in om du har ett lite äldre hus där du önskar behålla den stilen. Äldre hus har en viss charm och det kan vara fint att behålla den genom att välja rätt fönster till huset. 

 

 

Klassiska sidohängda fönster med spröjs

Fönster med spröjs är klassiska och har fungerat väl i alla tider. Även de som vill ändra stilen på sitt hus väljer idag sådana fönster för att få en mer gammaldags och charmig förändring på sitt hus. 

Det kan vara lite vanskligt när det kommer till att putsa fönster med spröjs på. Förr i tiden satt dessa spröjs fast och man fick helt enkelt putsa fönstren ändå. Idag, på dessa moderna fönster med spröjs, är det lite enklare än så. När man behöver göra sina fönster rena så tar man bara bort spröjsen under tiden som man putsar. Enkelt, eller hur?

Beroende på hur väl isolerade fönster man önskar ha kan man välja antingen två- eller treglasfönster. Bor man nära en trafikerad väg eller har väldigt högljudda grannar så kan treglas vara ett lämpligt val för de spröjsade sidohängda fönstren ni planerar. 

Fler nyheter