Kläder i ny färg

02 april 2020 jonas_olsson

Behöver du något glädjande och uppiggande så finns väl inget bättre än att unna sig en helt ny klänning att exempelvis möta våren i. Fina, sköna klänningar i glada färger som välkomnar solen är väl för underbart. Har du koll på varumärket Happi som har helt ljuvliga klänningar i olika stilar och med olika färger, mönster och modeller? Ofta naturinspirerade och med snyggt fall. Kan bäras som klänning eller tunika med strumpbyxa eller jeans.

 

Efter jobbet med vännerna

Är det inte galet skönt med en klänning i skrynkelfritt material som du kan rulla fint och lägga i handväskan. Så byter du lätt om till en ledig och lyxig Happi klänning när du går ut i solen med tjejerna. Vilken klänningstyp är du? Går du ofta i klänning och trivs bäst i det eller är du en tjej som sällan bär klänning och snarast känner sig obekväm? Är du den senare så testa en av dessa färgglada skapelser och matcha med ett par svarta leggings – perfekt att börja med om du är ovan. Du kommer inte bara känna dig snygg utan också väldigt bekväm.

 

 

Dress for success

Även klänningar för business är ju så sköna att ha. En snyggare lite skarpare klänning som du matchar med eleganta skor med klackar. Hos Happi hittar du både klänningarna Cecilia och Angelica som gör ett utmärkt intryck för en business lady. Ett par snygga svarta sandaler och en liten svart jacka och du kan dessutom gå direkt på middag eller fest. Till sommaren fungerar även Happis klänningar för en dags skön promenad eller varför inte på en tur till stranden. En luftigt skön klänning över en helt ny och vacker bikini, visst längtar du redan nu? Ett glas rött i hammocken en sommarkväll med vackra palmblad och blomster som muntrar upp, och snygga kläder – det är du värd!

Fler nyheter