Hur man använder sexleksaker med lufttryck

14 oktober 2022 Helen Johansson

editorial

Stimulera på en helt ny nivå

Om du letar efter ett nytt sätt att krydda ditt sexliv kan du överväga att prova en sexleksak med lufttryck. Dessa unika enheter kan ge en helt ny nivå av stimulering, och de är inte alls så komplicerade som de kan se ut vid första anblicken. I det här blogginlägget visar vi dig hur du använder lufttryck sexleksaker så att du kan få ut det mesta av din upplevelse.

image

Glöm inte glidmedlet

Vad är lufttryckssexleksaker?
Lufttryckssexleksaker är apparater som använder en luftström för att skapa en känsla av sug och tryck. De finns i alla olika former och storlekar och kan användas för både solo- och partnerlek. De flesta lufttryckssexleksaker är utformade för extern stimulering, men det finns några som också kan användas internt

Hur fungerar de?
För att använda en sexleksak med lufttryck måste du börja med att applicera lite vattenbaserat glidmedel på det område där du ska använda leksaken. När du har gjort det är det dags att sätta igång apparaten. Det gör du vanligtvis genom att trycka på en knapp eller vrida på en ratt. När apparaten startar börjar du känna den pluggande känslan från sugkoppen

Om du använder leksaken på egen hand kan du experimentera med olika positioner och hastigheter tills du hittar något som känns bra. Om du använder leksaken tillsammans med en partner är det viktigt att kommunicera med varandra så att ni båda kan hitta en position och hastighet som känns behaglig. Kom ihåg att det är viktigt att lyssna på feedback!

När du är klar
När du är klar med din sexleksak med lufttryck är det viktigt att rengöra den noggrant innan du förvarar den. De flesta leksaker kommer med specifika instruktioner om hur de ska rengöras, så se till att följa dem noga. När din leksak är ren och torr kan du förvara den på ett säkert ställe tills du är redo att använda den igen.

Nu när du vet hur man använder sexleksaker med lufttryck, varför inte prova en? Dessa unika enheter kan ge en helt ny nivå av stimulering, oavsett om du leker solo eller med en partner. Se bara till att applicera lite glidmedel innan du börjar och ta det långsamt till en början så att du kan hitta vad som känns bra. Ha så kul!

Fler nyheter